Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


donderdag 28 juli 2011

Cairns

Na een heerlijke relax-dagin Airlie Beach, met nog een leuke ontmoeting met een gezin uit Breda, zijn we aan een lange rijdag begonnen richting Cairns. Vrijdag gaan we vliegen naar Darwin vanuit Cairns, dus we moeten een flink stuk naar het noorden toe.
Het ging prima, met tussendoor een lekker broodje subway en een overnachting op een verwaaide camping in Cardwell. (de storm had daar enorm huisgehouden!! het  bos was daar in de omgeving 80% kapot gewaaid en de daken van allerlei huizen waren eraf gewaaid.)
Onderweg heb ik geprobeerd die gave vrachtwagens te fotograferen: er rijden hier van die hele stoere, met veel chroom. maar ik moet zeggen, echt lukken doet dat niet in een hotsende, klotsende camper. (de wegen zijn hier niet zoals thuis; ze zijn smal en nogal honkieponkie).
Intussen zijn we in Cairns aangekomen. Zitten op de meest luxe camping ever: echt 3 zwembaden, bubbelbaden (koud én warm; Na lange discussie met Hilde hebben we toch voor de k....ehh.....warme gekozen!!) allerlei sporten zijn mogelijk. vanavond een buitenfilm. name it, it`s there. Lekkere afsluiting aan dit gebied. We gaan een hapje eten bij sissler`s. kijken of dat hetzelfde is als in Amerika.
Nu ga ik nog wat foto`s op ons album zetten.
dikke zoenen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten