Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


woensdag 20 juli 2011

Mission Beach

gisteren zijn we weer in de bewoonde wereld terecht gekomen. Teruggereden via Daintree NP, over het veerpontje, terug naar Cairns. Daar de bergen in gereden. Eerst naar Karunda, een klein plaatsje met allerlei winkeltjes en veel kunst van de Aboriginals. Daar hebben we vorige keer onze digiridoo gekocht. nu even gekeken en geschrokken: de prijs was nu 4 keer zo veel. Wel heel veel mooie schilderijen gezien. Was gezellig. Daarna doorgereden over het Atherton Tablelands naar Yungaburra en naar een mooi meertje. Lekker in de zon gelegen en daarna naar een camping toe. er waren geen plekken meer met stroom, dus dan maar zonder....aan het meer. prachtig gelegen!! even in het stadje een hapje gegeten. Daarna de prachtige sterrenhemel bekeken: de melkweg was enorm goed te zien met zeer veel heldere sterren.
Vandaag doorgereden via de Millaa Millaa waterval naar Mission Beach. We hebben een camping aan het strand. We wilde naar Dunk Island, maar dat gaat niet door want hier is een tyfoon aan het land gekomen deze winter. Het koraaleiland is nagenoeg volledig vernield en er mogen geen mensen op om het wat te laten herstellen. dus we hebben morgen een relaxte dag: onze kinderen gaan lekker uitslapen, John en ik willen een eindje wandelen en verder wat op het strand lezen en spelen. nou, moet gaan lukken. Freek wil trouwens hier naar de kapper.........

3 opmerkingen:

  1. Nou Freek wel stoer hoor met de slang om je nek.
    mooie foto's.wat een heerlijke vacantie.
    liefs pa en ma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Grensjes,

    ik heb net jullie foto-album op Picaso gezien. Samen met jullie dagelijks verslag krijg ik een goed beeld van jullie avontuur down under. Leuk om jullie zo te mogen volgen.

    veel avontuur toegewenst.
    geniet van alles om jullie heen maar vooral van elkaar.

    André

    BeantwoordenVerwijderen