Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


vrijdag 8 juli 2011

Vrijdag..... we gaan vertrekken!!

het is intussen vrijdag. We zijn bijna klaar om te vertrekken.
Gisterenavond in Domburg geslapen bij Hilde en haar vriendinnen. Nog gezellig met de dames op een terrasje gezeten en wat gedronken. Zij hebben zich daarna nog een avond/nacht in het uitgaansleven van Domburg gestort en ik als 21+-er ben lekker in bed gekropen. Vanmorgen op tijd naar huis want de kleren van Hilde moesten nog gewassen, gedroogd en hier en daar gestreken. De andere koffers staan gepakt in de gang. De laatste dingetjes worden nog in orde gemaakt zoals muziek op de i-podjes, opladen van de laptop, de laatste mails van het werk. John heeft toch zijn krullen er weer af laten halen. dan komt zijn (nog te kweken) baardje beter uit natuurlijk!!
De jeugd is allemaal over, er is goed nieuws van Nettie, de verbouwing op het werk loopt op zijn eind dus.... we kunnen met een gerust hart een maandje afscheid nemen van Nederland.
Nou, volgende keer vanuit Sydney Australië. We worden opgehaald door Riny en Justin. Zij hebben allerlei plannen gemaakt voor ons, dus we laten ons lekker verrassen.
Dennis en Hilde en Sander en Kathy zullen het even moeilijk hebben want die moeten afscheid nemen. Daarna storten we ons in de wereld van Schiphol en verder.

1 opmerking:

  1. Hoi allen,

    Na het lezen van jullie onderneming in Australie, moet ik toegeven dat ik voor het eerst jaloers ben.
    Sjef en ik wensen jullie een super vakantie toe, en zullen jullie dagelijks volgen.

    Veel liefs Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen