Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


donderdag 14 juli 2011

Reizen naar Cairns

om 7.00 uur zaten we in de trein naar het vliegveld. ijzig koud!! tegen vriespunt aan en nergens centrale verwarming. dus ook zeker niet in de trein! dat is voor ons dutchies echt onbegrijpelijk.
maar goed, op het vliegveld was het wel aangenaam, we waren supersnel ingecheckt. (wel wat ruzie met het baggage-afgeef-systeem) Daarna een lekkere bak koffie/thee en vlug in het vliegtuig. Het was een prima vlucht en daarna zijn we door Captain Sparrow naar Apollo gereden voor de camper. het is toch altijd weer een avontuur om zo` n camper op te halen en in te richten. Het ging redelijk relaxed en na een uurtje konden we wegrijden op weg naar de eerste boodschappen. De bijrijder is nu van groot belang om vooral toch maar aan de linkerkant van de weg te blijven en de rotonde`s goed te nemen. Maar we hebben het overleefd en zijn daarna naar Port Douglas gereden. Daar staan we nu op een camping met een micro-zwembad. Het is eigenlijk meer een groot bad voor 2 personen. maar 400 meter van het centrum en ongeveer ook zoiets van het strand. Morgen vooral helemaal niets doen. waarschijnlijk wel even door het stadje, want het ziet er erg gezellig uit. Hilde en ik zitten nu in een internet cafe om dit te schrijven en ze wil natuurlijk even contacten met haar liefje. Nou, tot gauw. zoen

ps. foto's komen nog een andere keer. In dit internet cafe kunnen we de foto's niet uploaden dus jullie zullen nog even moeten wachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten