Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


vrijdag 15 juli 2011

Port Douglas

het wordt tijd dat ik wat ga vertellen over onze Apollo, nickname Vannie. Hij is prachtig. gloednieuw en behoorlijk luxe met een magnetron en tv. we hebben 6 slaapplaatsen. Het achterste bed gaan we lekker plat houden, kunnen we lekker op dutten of lezen. Het voorste maken we wel elke dag tot zitje. Ook boven de chauffeur is een bed voor 2 personen. We hebben een airco en een uitgebreide keukenblok. Verder voor buiten 2 tafels, 5 stoelen en een zonnescherm. al met al een mooi ding om mee rond te karren.
Vandaag in Port Douglas geweest: een tropisch dorp boven Cairns aan een prachtig strand. Het strand is hoefijzer-vormig, omgeven door tropische begroeiing en palmen en in de verte zie je wazige, groene heuvels. het was vandaag redelijk bewolkt maar wel met een temperatuur zo rond de 25-28 graden. dus heerlijk. We hebben echt gerelaxed, wat gewandeld, wat door het dorpje heen, lekker een strandwandeling gemaakt en gekeken naar de kitesurfers, wijntje, biertje, ons verlekkerd aan de prachtige  huizen. (Hilde gaat hier op huwelijksreis zegt ze, dus Dennis begin maar te sparen!!). Al met al een echte ontspannen vakantiedag op een echt vakantieplek. Tot nu toe bevalt onze reis heel goed. de Ozzie`s zijn supervriendelijk en relaxed. Morgen gaan we weer verder: op naar Cape Tribulation (verder noordelijk kan je niet komen zonder 4WD). we gaan daar 3 nachten blijven. Hopelijk is er WIFI anders hebben we daarna weer contact. dikke zoenen.

ps: nog steeds geen kans om foto`s toe te voegen. wordt straks een hele serie. doei.

1 opmerking:

  1. Hi lieve grensjes,het klinkt allemaal heel aangenaam,ik heb het gevoel alsof we er zelf bij zijn.wij genieten met jullie mee.
    Hans en janny zij vanmorgen afgereisd naar croatie,de kinderen hadden er echt zin in.
    Goede reis naar Cape Tribulation.We kijken weer uit naar de foto's.Liefs Mam.

    BeantwoordenVerwijderen