Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


maandag 18 juli 2011

Cape Tribulation dag 2

Heee thuisfront,
vandaag even een andere schrijfster, omdat Mama en Freek een nachttour door de jungle gaan doen!! Dus ik ga jullie even wat vertellen over deze laatste twee dagen hier!
Gisteren hebben we een groot stuk over het strand gelopen, gelukkig was de zon er eindelijk dus liepen we lekker in het zonnetje. Eerst zijn we naar een klein kreekje geweest, daar lag namelijk een ' saltie' : een zoutwater krokodil. Voor degene die geen biologie meer hebben, dit zijn de grootste en gevaarlijkste krokodillen die er zijn!! Gewoon maar 10 meter van ons af! Ook eigenlijk wel een beetje eng, maar wel heel stoer natuurlijk!

Daarna zijn we de andere kant op gewandeld, naar Cape Tribulation Beach. Dat is een super mooie baai met een jungle aan de ene kant van het strand en zee aan de andere. Toen we terug liepen door de jungle hebben we zelfs een echte hagedis gezien (van een meter)!!

De wandeling was prachtig, we hebben ook nog tegen elkaar gesprint, (natuurlijk liet ik ze winnen, want ja, anders is iedereen weer chagarijnig) Hahahah Grapje!!!

Helaas moeten we weer afscheid nemen, want er staan nog meer mensen te trappelen om op deze computer te kunnen!


Heel veel zoenen van Hilde

1 opmerking:

  1. Hi Hilde,Ik hoop dat die twee hero,s wel heelhuids uit die busch-busch komen.
    Kijk uit voor de krokodillen,ik wil jullie allen
    compleet terug.
    We kijken uit naar nieuwe foto,s
    Liefs Opa en Oma

    BeantwoordenVerwijderen