Met dit blog willen wij jullie meenemen op reis naar Australië en zo laten dromen en genieten van dit vrije en avontuurlijke land.


donderdag 21 juli 2011

Luie dag

Vandaag een enorme relaxdag gehad. de kinderen hebben lekker uitgeslapen, John en ik hebben een vroege strandwandeling gemaakt. Na het ontbijt om 11 uur zijn we richting strand gegaan en hebben heerlijk in de golven gespeeld, op het witte zand gezonnebaad en een boekje gelezen. Om een uurtje of 4 vonden we het wel tijd voor een lekker koud biertje en een glaasje fris voor de jeugd. Vanavond gaan we lekker uit eten.
dus zeer ontspannen en gezellige dag. gooi nog een paar foto`s van vandaag op het web. kunnen onze pa`s en ma`s zich lekker maken.
dikke zoenen. Anja en het restje

ps: nog een leuke cassowarie op de camping deze morgen.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Hilde en familie, elke dag kijken we gauw of er nog nieuws van jullie te lezen is. Inmiddels zijn ook wij aan onze reis begonnen en kunnen jullie, als je dat leuk vindt, ook onze belevenissen volgen. We zijn te vinden op oosterlingcuracao.blogspot.com/2011 . Nu maar hopen dat het lukt.
    Foto's komen nog, dat vraagt nog wat gepuzzel.......
    Wat een belevenissen elke dag! Jullie gaan vast met de kippen op stok om alles te verwerken! Geniet er maar van!!! Liefs en groten van Dennis, Laura, Gerard en Yvette, xxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieve grensjes
    we hebben net jullie foto's gezien. Nou dat ziet er wel aardig uit die reis van jullie...
    Wij hebben onze fietsen ingepakt en gaan ook bijna op weg
    Doe die walvis de groeten en geniet nog van de mooie reis
    xx carien en familie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi John, Anja + jongenlui!!

    Ziet er allemaal goed uit zeg. En wat leuk dat je elkaar toch een beetje kan volgen op onze vakanties. We merken dat jullie het vakantie vieren nog niet verleerd zijn, nog steeds erg goed in!
    Wij starten aan onze laatste week, we hebben het nog steeds enorm naar onze zin en willen eigenlijk alleen maar blijven. Morgen gaan we beginnnen aan de kustreis richting LA. We zijn weer benieuwd. Heel veel liefs van de "dewits"

    BeantwoordenVerwijderen